Thursday, 29 December 2011

sebulan sudah :]


heyy""" assalamualaikum :]

sekarang neyh rasa happy sangat-2  sebab baru lepas call someone tuhh . muka dia comel mcm shizuka kat atas tuhh . dia telah curi hati aku dan aku harap dia takkan pulang kan balik . dia pun pernah cakap kat aku once you enter my heart you can't go out masa aku nak usha dia . aku masih pegang kata-2 dia tuhh .
1 . 12 . 2011 aku dengan dia ehem-2 . masuk hari neyh da genap sebulan . hope dapat berkekalan sampai bila-2 . ANJE I LOVE YOU DAMM MUCH . 

 # Sebulan Bersama #

Wednesday, 28 December 2011

saya minta maaf

 huyy'''' assalamualaikum :'(

sekarang dah pukul 4.12 pagi . aq tak boleh tidur . tak tawu kenapa . maybe sebab aq rase bersalah kat someone tuhh kowt . nak minta maaf kat dia sebab tadi janji nak call dia tapi secara tiba-2 jew line fon aq biol . nak text tak bule nak call ape lagy . sampai nak check balance kredit pun tak boleh . haish . mmg geram gila ar tadi sampai fon tuhh yg jadi mangsa . mula-2 aq ingat fon aq rosak then aq psg sim card aq kt fon  adeq aq tapi sme jew . then aq IM dgn mbe aq . baru aq nak suruh dia try call aq skali dia pun suruh aq buad benda yang sama . rupa-2 nye kami senasib . then bila fon da okay . si dia plak dah tidur . maybe dia marah kat aq . aq text and call dia maybe 10 minit before dia tidur . hhmmmm . sedeyh :'(

apa-2 pun syg nak minta maaf kat anje  sbb buad anje menunggu . hope benda mcm neyh takkan jadi lagy . esok . inysaallah syg call anje . hope jgn jadi mcm neyh lagy ar . hmm . maybe tak bule tidur sbb tak dengar suare anje kowt :(
# love you till forever #

jalan-jalan



heyy ''' assalamualaikum :]

28 . 12 . 2011 .

tarikh kat atas tuhh tarikh yg amat bermakna .
buad aq lhaa .
tak tawu korang mcm mne kan ?

heppy giler dpt hang out ngn membe-2 .
maybe neyh last hang for this year lhaa .
next week da skola kan . 



pic kat atas neyh lhaa kawan-2 yg terbaik ,
the best that i ever had .
hahahahaha .

tapi tadi lagi sweet bila someone tuhh dtg ,
tapi dia bwk geng ramai sgt .
hahahah .
sorry tadi tinggal kn dia mcm tuhh jew .
siapa someone tuhh .
jap ea .


dia lhaa someone tuhh .
aq syg dia sgtsgt ,
hahahaha .
mmg hepy jew bila dgn dia .
lepas neyh da skola .
mmg susah nak jmpe agy kan .

# hope last longer #

Monday, 26 December 2011

kau ada bila yang lain tiada


 heyy !!!! assalamualaikum :]

hari ini agak bosan kan .
tak tawu nak buad apa neyh .
nasib baik petang neyh ada training .
dpt jmpe member bergossip jap .
hahahahah

huyy ^_^
today nak cter psl sesuatu yang istimewa .
dia neyh selalu ada time yang lain takda .
dia selalu buad aq heppy .
aq rasa dia pun selalu buad korang hepy gak .
nak tahu apa .


neyh lhaa benda tuhh .
hargai lhaa dia .
dia selalu ada masa makanan lain tiada .
hahahaahahah .


saya sayang awak


heyy , assalamualaikum :]

malam neyh angin kuat kan . 
sejuk pulak .
hahahaha .

actually nak story pcl someone that i love .
hari neyh baru hari ke 26 kami ehem-2 .
ntah tiba-2 rasa rindu gler kat dia . 

rindu nak dengar suara dia ,
nak call tapi kredit tidak mengizinkan . 
hahahaaha .

hope dpt jumpa dia before start skolah . 
rindu nak tengok muka dia tersipu-sipu .
cute sangat-2 . hahah

sekian --'


Sunday, 25 December 2011

dugaan nya ~

~ nuralif aiman ~

heyy , assalamualaikum .
apa khabar semua sihat !!!
hope semua sihat .

actually aq baru baik neyh .
tak pernah aq pening kepala + sakit perut mcm neyh .
pernah kne tapi tak pernah seteruk neyh .
pening & skit perut giler .

aq nak mintak maaf kat gf aq nur syafiqah .
sebab mse aq sket neyh mmg takde mood langsung .
tulahh sebab kdg-2 aq slalu tggalkn dia .
hope dia paham .

sekarang neyh da feel better cket lhaa . 
da bule tersenyum mcm pic kat atas tuhh .
alhamdulillah :D

sekian =='


~ love you more and more ~

Thursday, 22 December 2011

2A 5B 1C :')

22 . 12 . 2011

heyy assalamualaikum .
tengok pic kat atas tuhh .
muka macam banyak problem kan .
hahahaha

actually budak kat atas neyh dpt result pmr tadi .
tapi lain yg dia target laen yg dpt .
dia target dapat 5A .
tapi dpt 5B .

apa pun aq bersyukur sgt-2 .
aq da buad yg terbaik .
2A 5B 1C .
okay lhaa tuhh kan . 
hahahahaha .

sekian = . . =

Wednesday, 21 December 2011

22 . 12 . 2011

# malacca high school student #

heyy , assalamualaikum :)

22 . 12. 2011
nampak tak tarikh keramat kat atas tuhh . 
lama aq tggu tarikh neyh .
tarikh dimana result PMR akan keluar .
aq excited gila neyh .

bila result kluar nt baru aq twu selama 3 thun lepas ape yg aq belajar .
hope dapat result yang terbaik .
tapi kalau sebaliknya aq tawakal jew .
gagal sekali tak bermakna gagal selamanya kan .

target aq kalau boleh nak dapat 8A ,
tapi kalau dapt 5 pun alhamdulillah .
hope i get a better result .

sekian =='

i'm sorry :'(

# i love you damm much #

heyy . assalamualaikum :)
hari ini aq nak mintak maaf kat my girlfriend .
satu hari aq tak text dia .
kredit abiz nak topup tak sempat nak buad mcm mne .

rasa bersalah gler tak text dia ary neyh .
dia text aq tak reply .
dia call aq jwb tapi malu lhaa plak .
hahahaha .

siapa yang ada bnyk kredit tuhh share-2 lhaa .
sharing is caring right !!!
hahahaha .

sekian ^_^

Tuesday, 20 December 2011

miss this moment :')

malacca under 16 hockey team 2011 

heyy :) assalamualaikum ^_^

hari neyh tiba-2 aq teringat masa neyh .
banyak kenangan dgn diaorang neyh .
tournament masa neyh dekat KL .
kami stay dekat UM .
memang terbaik ar duk kat sane .

time neyh team kteowg target pegy semi final jew .
tapi alhamdulillah dpt gi final .
tpi sedih sebab final kalah dgn KL 6-0 .
hahahahaha
APTB :D

tapi tuhh sume cter 2011 .
next year 2012 kami akn buad yg terbaik untk melaka .
hope dapat johan pulak .
hahaha

kewtaq no 3 tuhh =='

Saturday, 17 December 2011

Myself : nuralif aiman

nuralif aiman

assalamualaikum , selamat sejahtera , salam satu malaysia

apa khabar semua . harap semua sihat selalu .
mesti tak pernah tengok muka neyh dekat blog kan .
neyh baru first time try blog neyh .
interesting jugak blog neyh kan .
sebab terdetik nak buad blog neyh adalah sebab
ramai rakan di facebook meminta saya 
follow blog mereka .
tapi saya tak ada blog tuhh lhaa sebab
terdetik nak buad blog neyh .

saya tak tahu nbanyak pasal blog  neyh .
kalau ad silap salah ajar lhaa yew .
siapa yg expert-2 pcl blog neyh ajar lhaa yew .

sekian terima kasih :)