Wednesday, 28 December 2011

saya minta maaf

 huyy'''' assalamualaikum :'(

sekarang dah pukul 4.12 pagi . aq tak boleh tidur . tak tawu kenapa . maybe sebab aq rase bersalah kat someone tuhh kowt . nak minta maaf kat dia sebab tadi janji nak call dia tapi secara tiba-2 jew line fon aq biol . nak text tak bule nak call ape lagy . sampai nak check balance kredit pun tak boleh . haish . mmg geram gila ar tadi sampai fon tuhh yg jadi mangsa . mula-2 aq ingat fon aq rosak then aq psg sim card aq kt fon  adeq aq tapi sme jew . then aq IM dgn mbe aq . baru aq nak suruh dia try call aq skali dia pun suruh aq buad benda yang sama . rupa-2 nye kami senasib . then bila fon da okay . si dia plak dah tidur . maybe dia marah kat aq . aq text and call dia maybe 10 minit before dia tidur . hhmmmm . sedeyh :'(

apa-2 pun syg nak minta maaf kat anje  sbb buad anje menunggu . hope benda mcm neyh takkan jadi lagy . esok . inysaallah syg call anje . hope jgn jadi mcm neyh lagy ar . hmm . maybe tak bule tidur sbb tak dengar suare anje kowt :(
# love you till forever #

No comments:

Post a Comment