Thursday, 29 December 2011

sebulan sudah :]


heyy""" assalamualaikum :]

sekarang neyh rasa happy sangat-2  sebab baru lepas call someone tuhh . muka dia comel mcm shizuka kat atas tuhh . dia telah curi hati aku dan aku harap dia takkan pulang kan balik . dia pun pernah cakap kat aku once you enter my heart you can't go out masa aku nak usha dia . aku masih pegang kata-2 dia tuhh .
1 . 12 . 2011 aku dengan dia ehem-2 . masuk hari neyh da genap sebulan . hope dapat berkekalan sampai bila-2 . ANJE I LOVE YOU DAMM MUCH . 

 # Sebulan Bersama #

No comments:

Post a Comment