Saturday, 4 February 2012

4.2.2012 hockey game

malacca high school team

heyy^^ . assalamualaikum 
apa khabar semua sihat ?? hope semua sihat jew . dah sebulan lebeyh tak update blog neyh . sekarang neyh tibe-2 jew rase rajin nak update . actually nak story pasal game hockey . MALAYSIA JUNIOR HOCKEY LEAGUE .. pada 4/2/2012 MALACCA HIGH SCHOOL telah berjaya menewas kan KL SPORT SCHOOL 4-0 . tuhh kemengan ke 3 MHS setelah 4 perlawan & tewas sekali . MHS berada di tempat ke 3 division 2 group B.

huyy^^ kenal tak sape dlm pic kat atas neyh . neyh aq lhaa :) tapi aq tak dapat main dgn baik sbb aq tak berapa sihat . untung owg tersayang dtg tapi syg aq tak dpt buad yg terbaik . aq nak dpt gol game tadi tapi kad yg aq dpt . kad kuning sebab buad mistake bodoh jew . amek kaw 5 minit duk melangok kat luar . aq nak beterima kasih dekat budak-2 lain sebab korg buad yg terbaik . tak lupa gak kat org yg sentiasa menyokong . love you all guys <3

the best team ever <3

Monday, 2 January 2012

i will be lonely


heyyy assalamualaikum --'
kejap jew dah 3.1.2012 kan . tarikh yg agak menyedihkan bagy aku sebab aku kena daftar masuk hostel balek . lepas neyh mesty sunyi  ar . sedih gak sebab terpaksa tinggal kan NUR SYAFIQAH(SHIZUKA) . haish . sumpah rase mcm tak nak balek jew . nak bawak fon tapi  nanti kalau kene rampas ntah bila boleh dapat aku pun tak tawu . nanti kena tindakan disiplin plak . haddooii . macam-2 lhaa . buad serabut jew .

tapi aku rasa  sekarang neyh masa berlalu begitu cepat kan . kejap jew  aq dahh 16 tahun form 4 . dahh besar dahh aku neyh rupanya . hahahah . dahh tiga tahun aku sekolah n tinggal kat hostel  MALACCA HIGH SCHOOL tuhh , tapi rasa  kejap gila . tapi ada  best gak  dukk oztel neyh dpt bergosip ngn member-2 . hahaha  .


berat  hati aku nak tinggal kan dia sorang-2 nanti . hmm. walapun jauh dimata tapi dekat dihati . tapi takpe  nanti aku usaha tiap-2 malam call my shizuka guna public phone , hahahaha . so kena bawak duit syiling satu guni lhaa nmpk nye  hahaah . takpe for her anything possible . . hahaha . iloveyoudammmfuckingmuch



Sunday, 1 January 2012

i love my shizuka


heyy assalamualaikum <3

happy new year . moga tahun neyh lebih baik dari tahun yang sebelum ini . huyyy . ada story neyh . hahaha . neyh pasal someone yang istimewa dalam hidup aku . nama dia NUR SYAFIQAH . dia neyh dulu masa sekolah rendah just member aku jew . kenal mcam tuhh jew ar . dulu masa sekolah rendah takut nak tegur dia  sebab dia dulu mcm garang jew . hahaha . after hampir 3 year tak dengar cter tbe-2 terjumpa acc mukabuku dia . then dari situ aku dengan dia meet back and then sekarang dia da jadi orang istimewa dalam hidup aku . (GIRLFRIEND AKU) . kira cinta aku neyh cinta mukabuku lhaa yew . hahahaha . 1.12.2011 . aku dgn dia ehem-2 . sekarang da masuk 32 hari . rupa-2 nya dia neyh ta garang pun . pemalu je . tapi bila dia marah . haish . aku pun takut . tak nak lhaa buad dia marah , hahahaah



1.1.2012 . tahun baru hope better dari tahun sebelumnya . tapi petang hari pertama tahun baru neyh tadi aku dgn dia ada salah pham . masing-2 da merajuk . hahaha . tapi tak lama kejap jew . sory anje sebab buad anje cemburu . hahaha . si dia ada nama baru . nama baru dia NUR SHIZUKA . sedap kan nama tuhh . memang sesuai dengan dia sebab dia pun comel mcm shizuka dlm doremon tuhh . dia nak aq jadi superman dia . hahahah . tapi takpe for shizuka tercinta . anything possible . hahaha . iloveyoudammmuch


# shizuka i will be your superman #

tahun baru


heyy assalamualaikum :]

happy new year atau selamat tahun baru :) tahun baru neyh harap semua akan lebih baik dari tahun lepas .
kalau boleh tahun neyh nak focus kat study jew tapi tak mungkin kowt . aku neyh da lhaa malas belajar . 
tapi tetap akan study dan main hockey for malacca . tahun neyh baru nak masuk form 4 . nak amek aliran ape  pun tak tawu . da lhaa result pmr tak berapa baik tapi memuaskan lhaa sebab apa yang aku usaha tulahh yang aku dapat .

cerita pasal hoki pulak . tahun lepas under 16 melaka dapat naib johan ; tahun neyh coach target dpt masuk final lagy and dapat johan . tak nak mcam tahun lepas masuk final tapi kena bantai sampai 6-0 . for junior league pulak tahun lepas dpt nombor 4 . tahun hope dpt masuk final then dpt msuk divisyen 1 .
aaaaaaammmmmmmiiiiinnnnnn .

hope tahun neyh aku dpt balance kan aku punta study and hockey . hope dapat main malaysia under 16 .
nanti dapat pergi german . siapa tak nak kan . happy new year once again :)

sekian =='

# i love my shizuka damm much #

Thursday, 29 December 2011

sebulan sudah :]


heyy""" assalamualaikum :]

sekarang neyh rasa happy sangat-2  sebab baru lepas call someone tuhh . muka dia comel mcm shizuka kat atas tuhh . dia telah curi hati aku dan aku harap dia takkan pulang kan balik . dia pun pernah cakap kat aku once you enter my heart you can't go out masa aku nak usha dia . aku masih pegang kata-2 dia tuhh .
1 . 12 . 2011 aku dengan dia ehem-2 . masuk hari neyh da genap sebulan . hope dapat berkekalan sampai bila-2 . ANJE I LOVE YOU DAMM MUCH . 

 # Sebulan Bersama #

Wednesday, 28 December 2011

saya minta maaf

 huyy'''' assalamualaikum :'(

sekarang dah pukul 4.12 pagi . aq tak boleh tidur . tak tawu kenapa . maybe sebab aq rase bersalah kat someone tuhh kowt . nak minta maaf kat dia sebab tadi janji nak call dia tapi secara tiba-2 jew line fon aq biol . nak text tak bule nak call ape lagy . sampai nak check balance kredit pun tak boleh . haish . mmg geram gila ar tadi sampai fon tuhh yg jadi mangsa . mula-2 aq ingat fon aq rosak then aq psg sim card aq kt fon  adeq aq tapi sme jew . then aq IM dgn mbe aq . baru aq nak suruh dia try call aq skali dia pun suruh aq buad benda yang sama . rupa-2 nye kami senasib . then bila fon da okay . si dia plak dah tidur . maybe dia marah kat aq . aq text and call dia maybe 10 minit before dia tidur . hhmmmm . sedeyh :'(

apa-2 pun syg nak minta maaf kat anje  sbb buad anje menunggu . hope benda mcm neyh takkan jadi lagy . esok . inysaallah syg call anje . hope jgn jadi mcm neyh lagy ar . hmm . maybe tak bule tidur sbb tak dengar suare anje kowt :(
# love you till forever #

jalan-jalan



heyy ''' assalamualaikum :]

28 . 12 . 2011 .

tarikh kat atas tuhh tarikh yg amat bermakna .
buad aq lhaa .
tak tawu korang mcm mne kan ?

heppy giler dpt hang out ngn membe-2 .
maybe neyh last hang for this year lhaa .
next week da skola kan . 



pic kat atas neyh lhaa kawan-2 yg terbaik ,
the best that i ever had .
hahahahaha .

tapi tadi lagi sweet bila someone tuhh dtg ,
tapi dia bwk geng ramai sgt .
hahahah .
sorry tadi tinggal kn dia mcm tuhh jew .
siapa someone tuhh .
jap ea .


dia lhaa someone tuhh .
aq syg dia sgtsgt ,
hahahaha .
mmg hepy jew bila dgn dia .
lepas neyh da skola .
mmg susah nak jmpe agy kan .

# hope last longer #