Monday, 2 January 2012

i will be lonely


heyyy assalamualaikum --'
kejap jew dah 3.1.2012 kan . tarikh yg agak menyedihkan bagy aku sebab aku kena daftar masuk hostel balek . lepas neyh mesty sunyi  ar . sedih gak sebab terpaksa tinggal kan NUR SYAFIQAH(SHIZUKA) . haish . sumpah rase mcm tak nak balek jew . nak bawak fon tapi  nanti kalau kene rampas ntah bila boleh dapat aku pun tak tawu . nanti kena tindakan disiplin plak . haddooii . macam-2 lhaa . buad serabut jew .

tapi aku rasa  sekarang neyh masa berlalu begitu cepat kan . kejap jew  aq dahh 16 tahun form 4 . dahh besar dahh aku neyh rupanya . hahahah . dahh tiga tahun aku sekolah n tinggal kat hostel  MALACCA HIGH SCHOOL tuhh , tapi rasa  kejap gila . tapi ada  best gak  dukk oztel neyh dpt bergosip ngn member-2 . hahaha  .


berat  hati aku nak tinggal kan dia sorang-2 nanti . hmm. walapun jauh dimata tapi dekat dihati . tapi takpe  nanti aku usaha tiap-2 malam call my shizuka guna public phone , hahahaha . so kena bawak duit syiling satu guni lhaa nmpk nye  hahaah . takpe for her anything possible . . hahaha . iloveyoudammmfuckingmuch



Sunday, 1 January 2012

i love my shizuka


heyy assalamualaikum <3

happy new year . moga tahun neyh lebih baik dari tahun yang sebelum ini . huyyy . ada story neyh . hahaha . neyh pasal someone yang istimewa dalam hidup aku . nama dia NUR SYAFIQAH . dia neyh dulu masa sekolah rendah just member aku jew . kenal mcam tuhh jew ar . dulu masa sekolah rendah takut nak tegur dia  sebab dia dulu mcm garang jew . hahaha . after hampir 3 year tak dengar cter tbe-2 terjumpa acc mukabuku dia . then dari situ aku dengan dia meet back and then sekarang dia da jadi orang istimewa dalam hidup aku . (GIRLFRIEND AKU) . kira cinta aku neyh cinta mukabuku lhaa yew . hahahaha . 1.12.2011 . aku dgn dia ehem-2 . sekarang da masuk 32 hari . rupa-2 nya dia neyh ta garang pun . pemalu je . tapi bila dia marah . haish . aku pun takut . tak nak lhaa buad dia marah , hahahaah



1.1.2012 . tahun baru hope better dari tahun sebelumnya . tapi petang hari pertama tahun baru neyh tadi aku dgn dia ada salah pham . masing-2 da merajuk . hahaha . tapi tak lama kejap jew . sory anje sebab buad anje cemburu . hahaha . si dia ada nama baru . nama baru dia NUR SHIZUKA . sedap kan nama tuhh . memang sesuai dengan dia sebab dia pun comel mcm shizuka dlm doremon tuhh . dia nak aq jadi superman dia . hahahah . tapi takpe for shizuka tercinta . anything possible . hahaha . iloveyoudammmuch


# shizuka i will be your superman #

tahun baru


heyy assalamualaikum :]

happy new year atau selamat tahun baru :) tahun baru neyh harap semua akan lebih baik dari tahun lepas .
kalau boleh tahun neyh nak focus kat study jew tapi tak mungkin kowt . aku neyh da lhaa malas belajar . 
tapi tetap akan study dan main hockey for malacca . tahun neyh baru nak masuk form 4 . nak amek aliran ape  pun tak tawu . da lhaa result pmr tak berapa baik tapi memuaskan lhaa sebab apa yang aku usaha tulahh yang aku dapat .

cerita pasal hoki pulak . tahun lepas under 16 melaka dapat naib johan ; tahun neyh coach target dpt masuk final lagy and dapat johan . tak nak mcam tahun lepas masuk final tapi kena bantai sampai 6-0 . for junior league pulak tahun lepas dpt nombor 4 . tahun hope dpt masuk final then dpt msuk divisyen 1 .
aaaaaaammmmmmmiiiiinnnnnn .

hope tahun neyh aku dpt balance kan aku punta study and hockey . hope dapat main malaysia under 16 .
nanti dapat pergi german . siapa tak nak kan . happy new year once again :)

sekian =='

# i love my shizuka damm much #