Monday, 2 January 2012

i will be lonely


heyyy assalamualaikum --'
kejap jew dah 3.1.2012 kan . tarikh yg agak menyedihkan bagy aku sebab aku kena daftar masuk hostel balek . lepas neyh mesty sunyi  ar . sedih gak sebab terpaksa tinggal kan NUR SYAFIQAH(SHIZUKA) . haish . sumpah rase mcm tak nak balek jew . nak bawak fon tapi  nanti kalau kene rampas ntah bila boleh dapat aku pun tak tawu . nanti kena tindakan disiplin plak . haddooii . macam-2 lhaa . buad serabut jew .

tapi aku rasa  sekarang neyh masa berlalu begitu cepat kan . kejap jew  aq dahh 16 tahun form 4 . dahh besar dahh aku neyh rupanya . hahahah . dahh tiga tahun aku sekolah n tinggal kat hostel  MALACCA HIGH SCHOOL tuhh , tapi rasa  kejap gila . tapi ada  best gak  dukk oztel neyh dpt bergosip ngn member-2 . hahaha  .


berat  hati aku nak tinggal kan dia sorang-2 nanti . hmm. walapun jauh dimata tapi dekat dihati . tapi takpe  nanti aku usaha tiap-2 malam call my shizuka guna public phone , hahahaha . so kena bawak duit syiling satu guni lhaa nmpk nye  hahaah . takpe for her anything possible . . hahaha . iloveyoudammmfuckingmuch



No comments:

Post a Comment